Aquest setembre, torna La Verema del Cava a quinze cellers emblemàtics del Penedès

09 ag. 2021

  • Del 5 al 26 de setembre, els cellers del Penedès proposen activitats enoturístiques de qualitat vinculades a la verema
  • La sisena edició de La Verema del Cava torna amb aforaments reduïts i amb totes les mesures sanitàries

Amb l’arribada de la verema, un selecte grup de quinze cellers ubicats al Penedès promouen la iniciativa La Verema del Cava. Sota la coordinació d’AECAVA, l’associació d’elaboradors de cava, els caps de setmana del 5 al 26 de setembre els cellers celebraran l’arribada de la verema amb un ampli ventall d’activitats.

Ubicats a indrets privilegiats, els quinze cellers participants a La Verema del Cava són: Agustí Torelló Mata, Batllori, Bodegues Sumarroca, Bolet, Juvé & Camps, Cava Guilera, Cava Rovellats, Caves Vilarnau, Codorníu, Covides, Giró del Gorner, Giró Ribot, Masia Torreblanca, Segura Viudas i Vins el Cep.

Cadascun d’ells ofereix propostes que inclouen concerts entre vinyes, esmorzars de pagès, sortides per la natura amb bicicletes, brunchs i dinars entre ceps, sopars sota les estrelles, nordic walking per camins rurals i moltes altres propostes singulars. Les activitats de La Verema del Cava estan pensades per a tots els públics i totes elles tindran lloc a l’aire lliure, amb aforaments reduïts i reserva prèvia.

Per a consultar les activitats i comprar entrades: www.laveremadelcava.com