El Consell Regulador del Cava escull les 2 agències pel rellançament de la DO a nivell mundial

17 maig 2019

Segons ha informat el CRC a través un comunicat difòs per Europa Press, el CRC acaba de fer públic el nom de les dues agències que ja estan treballant en la part del seu pla estratègic corresponent a l’impuls de la marca Cava i la campanya de comunicació nacional i internacional. Concretament: Mahala Wine (comunicació externa) i McCann (branding estratègic). Tot seguit, recollim el comunicat.

El Consell Regulador del Cava escull a Mahala WINE i a McCANN per al rellançament de la DO a nivell mundial

Vilafranca del Penedès (Barcelona), 16 de maig de 2019.- La DO Cava ha iniciat aquest any un pla estratègic que, entre d’altres àmbits, inclou un apartat destacat d’impuls de marca i campanya de comunicació nacional i internacional. El Consell Regulador ha confiat en les agències Mahala i McCANN per dissenyar i gestionar els àmbits de comunicació externa i branding estratègic respectivament. El Consell Regulador vol rellançar la marca Cava a nivell mundial i, en el marc de de la seva estratègia, s’ha fixat com a prioritaris per a aquest any els objectius d’oferir al consumidor una millor diferenciació de les qualitats del cava, establir un sistema de classificació territorial, i implementar un pla que impulsi el consum de cava a nous mercats nacionals i internacionals .

Mahala és una agència de comunicació estratègica i relacions públiques amb una llarga trajectòria en el sector del vi i la gastronomia. Des de la seva segell Wine &, Mahala donarà suport al gabinet de premsa on i offline de la DO i dissenyarà un pla institucional i de relacions per als dos pròxims anys.

McCANN és la companyia de serveis de màrqueting amb la creativitat més efectiva del món, la missió és ajudar les marques a exercir un paper significatiu en la vida de les persones. És guanyadora del Gran Premi a l’Eficàcia Publicitària, 4 vegades en els 7 últims anys i única agència que ha estat escollida, durant cinc anys consecutius (2012 -2013 -2014 -2015 i 2016) “Agència de l’Any” en els Premis a la eficàcia en Comunicació Comercial. McCann Barcelona està desenvolupant el projecte estratègic de branding que acabarà amb el rellançament de la marca DO CAVA al món.

El Cava i la seva projecció internacional

Amb més d’un 60% de vendes internacionals, Cava és la DO espanyola que més exporta a l’estranger. Reuneix més de 38.000 hectàrees de vinya repartides al llarg de 6 comunitats autònomes, i amb més de 6.800 viticultors. Els seus 380 cellers associats són presents en més de 100 països.

 

Emissor: Agència EFE / Consell Regulador del Cava