You must be over 18 to use this site.

Are you over the age of 18?

Yes, I am over 18

News

7 Oct, 2020

El 12 d’octubre, reserva prèvia a la Jornada de Portes obertes als cellers elaboradors de Cava

  • El proper dilluns 12 d’octubre tindrà lloc la tradicional Jornada de Portes Obertes a les caves
  • Aquesta iniciativa, originada fa gairebé 30 anys per la Confraria del Cava, torna en unes condicions ben diferents

Aquest 2020, marcat per la pandèmia, els cellers de Cava han decidit organitzar la tradicional Jornada de Portes Obertes que se celebra anualment el 12 d’octubre. Eguany, tots els cellers que obriran les seves portes ho faran amb reserva prèvia per gestionar els aforaments. Les persones interessades en visitar-los, hauran de contactar el celler prèviament per reservar plaça. Només quan la plaça sigui confirmada es podrà anar al celler.

Els cellers associats a AECAVA que estaran oberts seran Blancher, Canals & Munné, Carol Vallès, Caves Bolet, Celler Vell, Codorníu, Giró Ribot, Olivé Batllori i Pagès Entrena, entre d’altres. Alguns d’aquests cellers oferiran visites gratuïtes i, d’altres, visites de pagament, la recaptació de les quals anirà destinada a causes socials. Alguns cellers també oferiran tastos solidaris a l’exterior de les caves.

Tant les visites com els tastos adoptaran totes les mesures sanitàries i es faran en grups de sis persones. Per reservar plaça als cellers associats a AECAVA que obriran les seves portes:

 

Portes obertes gratuïtes amb reserva prèvia:

Portes obertes solidàries amb reserva prèvia: